sadhusystems

Een back-up maken

Een back-up maken

Het hebben van informatie op je computer is vaak heel belangrijk. Deze heb je dan ook vaak nodig voor je studie en voor dingen zoals je werk. Als deze bestanden en informatie dan zo erg belangrijk zijn wil je deze dan natuurlijk ook kunnen beschermen. Zo kan het dan zijn dat je een back-up kan maken voor je informatie. Je kan er dan voor zorgen dat je alle informatie achter je kan houden en deze kan beschermen. Vaak is een back-up dan ook extern en kan je altijd deze dan ook bij je houde. Zo kan je een back-up maken door iets online op te slaan. Daarnaast kan je dit doen door middel van een USB. Zo heeft een vaak een bepaald hoeveelheid geheugen. Hier kan je dan informatie op zetten die ook echt hier op kan. Online kan je natuurlijk ook een back-up maken voor je informatie. Dit kan dan bijvoorbeeld via een online drive. Zo zorg je ervoor dat je informatie kan opslaan online. Daarnaast kan je ook kijken naar waarom je een back-up wilt maken. Zo kan je kijken naar meerdere factoren die dan belangrijk zijn. Zo moet je kijken naar dingen zoals de waarde van informatie en om hoeveel informatie het daadwerkelijk gaat.

Bedrijven en back-up

Het hebben van een bedrijf is vaak al moeilijk genoeg. Vaak is het dan zo dat je werkt met veel informatie. Deze moet je dan natuurlijk ook goed kunnen opslaan op je computer. De informatie van je bedrijf is vaak ook waardevol voor hackers. Als je dan gehackt wordt door een crimineel is het verstandig dat jij je informatie dan op een back-up hebt. Zo zorg je er dan natuurlijk voor dat je altijd de informatie hebt. Daarnaast kan een back-up ook handig zijn als je bijvoorbeeld een andere computer ook deze informatie wilt laten hebben.

Beveiliging van je computer

De beveiliging van je computer is ook belangrijk als je een back-up wilt maken. Zo kan je er dan natuurlijk voor zorgen dat er geen verkeerde dingen op je computer kunnen komen. Deze dingen kunnen dan ook in je back-up komen en kunnen deze dan corrupt zijn. Daarom is het van belang dat je een goede virusscanner hebt. Je zorgt er dan ook voor dat je geen virus kan hebben op je computer. Een virus kan er natuurlijk voor zorgen dat je informatie van je computer kwijt kan raken. Dit wil je natuurlijk dan ook niet hebben.

MEER TE WETEN KOMEN

sergey-zolkin-_UeY8aTI6d0-unsplash

belangrijk?

wes-hicks-4-EeTnaC1S4-unsplash

wat nu??