sadhusystems

Effectiviteit van een werkbon app

Als ondernemer wil je niet alleen innoveren, maar je moet ook innoveren. Vele innovaties zijn in de vorm van bepaalde software. Waarom? Software zorgt voor efficiëntere processen, maar ook voor lagere kosten en betere service. Door te kiezen voor software in de vorm van een werkbon app, verzorgt een klant tijdens het doen van een aanvraag op de website al een deel van de administratie. Uit die aanvraag komt een werkopdracht voort, die vervolgens een aantal fases doorloopt. Maatwerk, een professioneel uiterlijk en de integratie zijn tijdens het ontwerpen van een werkbon app van groot belang.

Betaalbare en flexibele software op maat

Ieder bedrijf is anders, dus ieder bedrijf heeft zo zijn eigen unieke processen. De meeste producten zijn vergelijkbaar, maar toch varieert de wijze waarop de producten tot stand komen. Om die reden is het van groot belang dat de software naadloos aansluit op de specifieke werkprocessen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan de rollen, maar ook aan verantwoordelijkheden van medewerkers en partner, leveranciers en natuurlijk klanten.

Verschillende uitvoeringen

Onze digitale werkbon is flexibel en kan in verschillende uitvoeringen worden opgezet. Dit biedt ultieme flexibiliteit, maar stroomlijnt de gewenste processen. Zo kan de data dankzij digitalisering anders worden ingezet, bijvoorbeeld voor het tonen van realtime managementinformatie. Informapp kan de gewenste KPI’s in dashboards tonen in Excel of in PowerBI. Dankzij de middleware is onze software goed betaalbaar, waardoor de mogelijkheden voor MKB+ groter zijn.

Professioneel uiterlijk

De werkbon app moet aansluiten op de werkprocessen binnen het bedrijf, maar hij moet ook passen bij de uitstraling en identiteit van het bedrijf. Een offerte, rapport of factuur moet er professioneel uitzien en moet kloppen. De werkbon app is immers het visitekaartje van het bedrijf. Het maken van documenten met daarin afbeeldingen neemt tijd in beslag, maar wanneer het een bijproduct is van de geautomatiseerde werkprocessen binnen het bedrijf, is de tijd die besteed wordt aan het verwerken van afbeeldingen verwaarloosbaar.

Integratie binnen de bedrijfsomgeving

De slimme werkbon app wordt geïntegreerd in de bedrijfsomgeving, al kan de app ook stand alone prima functioneren. Echter is er in vele gevallen sprake van een leidend systeem waarin allerlei producten zoals onder andere prijzen, projecten en artikelen in worden vastgelegd. De meeste producten kunnen gekoppeld worden. In sommige gevallen kan het integreren een lastig proces zijn. Echter zijn er volgens het gezegde meer wegen die naar Rome leiden. Bespaar uzelf tijd door uw wensen met ons te delen, maar ook door ons te laten weten waar de data vandaan moet komen en waar het heen moet gaan. Informapp is gespecialiseerd in de integratie van apps en hebben ervaring met vele systemen.

Registratie apps en communicatie apps

Wij leveren apps in twee categorieën, namelijk registratie apps en communicatie apps. Bij registratie apps kun je denken aan een inspectie, oplevering, werkplekinspectie, opname en inbedrijfstelling app. Communicatie apps zijn onder andere een werkplekintroductie, declaratie, personeel, project of kilometer registratie app.

Meer weten?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Informeer gerust. Je kunt contact opnemen door uw vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier, of door te bellen naar 085-2221669.